Doručenie Dovoz zdarma od 69,00 €
Návrat Návratnosť 2 roky zadarmo
Často kladené otázky Pomoc a kontakt
Menu
Moja motorka Motorka
Môj účet Pripojenie
Menu

Náš Kategórie

Výber z PADDOCK

Naše najnovšie odporúčania

Marks ikonický

TESTY PRODUKTY

Iní kategórie

THE najnovšie správy

Výber motocyklovej prilby na Motoblouz

Potrebujete novú prilbu na motorku alebo skúter? Hľadáte prilbu, ktorá zaistí vašu bezpečnosť na cestách a zároveň sa prispôsobí vášmu čiernemu vzhľadu? Motoblouz vám ako prvý internetový obchod s motorkami ponúka široký sortiment motocyklových prilieb od významných značiek ( AGV , Dexter , HJC , Roof, Scorpion , exo , Shark , Shoei , Dainese, atď.) za najlepšiu verejnú cenu. Celotvárová prilba, modulárna prilba, prúdová prilba alebo cross prilba, prilba pre mužov, ženy alebo deti sú dostupné v rôznych tvaroch, farbách a materiáloch.


Ako si vybrať správnu prilbu na motorku?

Každý motorkár potrebuje schválenú prilbu. Bez ohľadu na váš štýl jazdenia na motorke, na okruhu alebo na ceste, vo voľnom čase alebo na roadsteri, ide o vašu bezpečnosť a prilba je hlavným doplnkom vášho ochranného oblečenia. Nájdite dámsku alebo pánsku prilbu na motorku, ktorá vám vyhovuje a za najlepšiu verejnú cenu v našom sortimente prilieb pre mužov, ženy alebo deti.


Kedy by ste si mali kúpiť novú prilbu na motorku?

Moto prilba má dátum spotreby. Tento dátum je uvedený vo vnútri prilby. Po tomto období už prilba na motorku nemôže zaistiť vašu bezpečnosť. Najmenší náraz do prilby si navyše vyžaduje okamžitú výmenu, aj keď poškodenie nie je viditeľné voľným okom. Pád motocyklovej prilby môže spôsobiť neviditeľnú prasklinu vo vnútri. V tomto prípade vás v prípade nehody už vaša prilba účinne nechráni.


Aká je veľkosť vašej motocyklovej prilby?

Ak chcete zistiť veľkosť svojej motocyklovej prilby, použite meter a umiestnite si ho okolo hlavy, 2,5 cm nad obočím. Pozrite si našu príručku veľkostí platnú pre všetky modely.
Ak sa pohybujete medzi dvoma veľkosťami prilieb, zvoľte menšiu veľkosť. Vnútorná pena prilby časom sadne a vy sa budete cítiť menej tesno.


Akú značku motocyklovej prilby si vybrať?

Motoblouz spolupracuje s najväčšími značkami motocyklových prilieb, aby vám ponúkol najlepšiu bezpečnosť a kvalitu za nízku cenu. Využite akcie niekoľkokrát do roka na značky prilieb ako AGV , Dexter , HJC , Roof , Scorpion , Exo, Shark a Shoei .


Materiály na prilbu dostupné na Motoblouz

Moto prilba je vyrobená zo zosilnenej škrupiny pre vašu ochranu. Náš sortiment motocyklových prilieb pozostáva z troch hlavných materiálov: polykarbonátový plast, nižšia cena, ale ťažšie vlákno a trikompozitné vlákna (sklenené vlákno, kevlar, karbón, živice atď.) na plášti ľahké, ale drahšie uhlíkové vlákno na najnižšia hmotnosť, ale za najdrahšiu cenu


Presné výberové kritériá pre každý typ cyklistu

Keď ste v našom internetovom obchode, objavíte širokú škálu motocyklových prilieb, ktoré si môžete kúpiť. Na spresnenie vášho hľadania sme vám poskytli nástroj, ktorý filtruje prilby podľa vašich kritérií: nové produkty, výhodné akcie a výnimočné akcie skladom ihneď k dispozícii model prilieb značky prilieb pohlavie (žena, muž alebo dieťa), veľkosť, hmotnosť a cena farba , schválenie materiálov Upresnite svoje vyhľadávanie a vyberte si prilbu, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám a vkusu.


Objavte našu kolekciu motocyklových prilieb online

Náš sortiment motocyklových prilieb má široký výber v každej kategórii: prúdová prilba, celotvárová prilba, modulárna prilba alebo cross prilba. Ak neviete, akú prilbu si vybrať, tu sú charakteristiky jednotlivých typov motocyklových prilieb dostupných na našej stránke.


Trysková prilba

Ultimátna mestská prilba na motorku sa nazýva aj prúdová prilba. Jet prilba má elegantný otvorený štýl. Jeho cena je nižšia ako u iných prilieb so zníženou hmotnosťou. Prilba je v lete príjemná na nosenie, no v prípade pádu menej chráni. Na cesty nízkou rýchlosťou na krátke trasy odporúčame použiť prilbu na prúdovú motorku.


Kompletná prilba

Prilba je vašou hlavnou ochranou na motocykli. Celotvárová prilba zodpovedá modelu, ktorý poskytuje motocyklistovi na cestách najväčšiu bezpečnosť. Celotvárová prilba pokrýva celú tvár motorkára. Má veľa výhod ako napr.

    • maximálna ochrana pre motocyklistu
    • vysoká aerodynamika
    • ochrana pred chladom

    Aj keď má celotvárovú prilbu ventilácie, je ťažké ju nosiť v horúcom počasí. Celotvárová prilba je kompletný produkt, ktorého cieľom je zvýšiť bezpečnosť motocyklistu.


    Modulárna prilba

    Medzi transformovateľné prilby patrí modulárna motocyklová prilba. Tento typ motocyklovej prilby je ideálny, keď hľadáte kompromis medzi prúdovou prilbou a celotvárovou prilbou. Na modulárnej prilbe je možné nadvihnúť chránič brady. Modulárna prilba je ideálna pre motocyklistov, ktorí hľadajú všestranný produkt. Odporúčame vám, aby ste si vybrali modulárnu motocyklovú prilbu s dvojitým schválením (P/J), aby ste mohli využívať zosilnenú ochranu v porovnaní s prúdovou prilbou.


    Cross prilba

    Ak ste fanúšikom terénnej motorky, bude sa vám hodiť cross alebo enduro prilba. Vzhľad cross prilieb je asertívny, chránič brady je kompaktný a priezor pokročilý. cross prilba vyžaduje nosenie ochrany, ak nemá ochrannú clonu. cross model je motorkárska prilba so športovým zameraním, ktorá sa nachádza aj v meste, aj keď to nie je jej preferovaný terén.


    Príslušenstvo pre motocyklové prilby

    K ochrane motorkára patria aj všetky doplnky okolo prilby. Chcete na svoju motorkársku prilbu pridať clony, priezor alebo pinlock? Hľadáte náhradné diely pre svoju vintage prilbu? Potrebujete ochranné okuliare alebo masky na jazdu na motorke? Náš rad základného príslušenstva spĺňa všetky vaše potreby.


    Prečo si kúpiť svoju motocyklovú prilbu na Motoblouz ?

    Motoblouz vám umožní nájsť motocyklovú prilbu vašich snov. Čítali ste recenzie na internete a chcete odolnú moto prilbu od známych značiek ako HJC , Exo alebo Shark . Chcete mať úplný motorkársky vzhľad s rukavicami, čižmami, koženou bundou a matnou čiernou motorkárskou prilbou, ktorá bude ladiť so zvyškom vášho outfitu.


    Na našej stránke vám celý sortiment motocyklových prilieb na sklade umožňuje rýchlo si vybrať zo všetkých dostupných farieb, modelov a značiek. Sledujte akcie a využite najlepšie ceny motocyklových prilieb. A ak potrebujete poradiť, zavolajte na náš zákaznícky servis a dozviete sa viac o doručení a vrátení vašej objednávky.